15.5 C
Brno
Neděle, 22 září, 2024

Díky povlečení má ložnice mnoho tváří

Mohlo by vás zajímat:

spot_img

Špatně spíte? Ještě, že pro lepší spánek lze udělat mnoho. Už pouhé nové povlečení dokáže ložnici změnit k nepoznání. Z mnoha materiálů si můžete vybrat takové povlečení, které vám sedne nejvíce. 

Bavlna na spoustu způsobů

Není divu, že je bavlněné povlečení velmi oblíbené. Povlečení z bavlny je savé, prodyšné a příjemné na dotek. Velmi dobře se udržuje a v nabídce je v mnoha barevných provedení. Avšak není bavlna jako bavlna. Díky různým úpravám bavlněné látky si můžete bavlnu užít mnohem více, než jste původně mysleli. Například saténové povlečení je vyrobené z bavlny, která díky speciální úpravě získala lesklý vzhled. Kvalitní krepové povlečení je také ze 100% bavlny. Speciální úprava bavlněné látky způsobila požadované zvlnění – tak zvanou krepovou úpravu. 

Také povlečení z umělého materiálu může být kvalitní 

Při výběru povlečení byste si měli hlídat jeho kvalitu. Může se totiž stát, že místo kvalitního krepového povlečení z bavlny narazíte na jeho umělou imitaci, která však v žádném případě nesplňuje vlastnosti bavlny. Umělý materiál bychom však úplně nezatracovali. Například mikroflanel nebo také mikroplyš je měkký, hebký a výjimečně teplý. Přináší nevídané pohodlí a dobře se udržuje. U povlečení z mikroplyše vám odpadne žehlení. Budete se divit, jak dobře se spí ve 100% polyesteru. Také mikroplyšové povlečení seženete v různých variantách. Oblíbí si jej děti i dospělí. 

Povlečení se známkou luxusu

Dlouhý a ničím nerušený spánek je výsadou králů. I vy můžete proměnit vaši ložnici v království a nebesky si ustlat v posteli se saténovým povlečením. Ke královskému spaní vás pak maximálně přiblíží také zámecké povlečení, které je vhodné pro francouzský rozměr peřiny. 

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv povlečení, uvědomte si, že představuje jeden ze způsobů, jak ovlivnit váš spánek směrem k lepšímu.

- Reklama -spot_img

More articles

- Reklama -spot_img

Nejnovější články